Days In Tangier - Karim Azedia
00:0000:00

Pred približno 27,5 milijoni let je na območju Libijske puščave, natančneje v Sahari med Libijo in Egiptom (Gilf Kebir) padel velik Asteroid. Ob trku se je pretvoril v Libijske Zlate Tektite. Libijski Zlati Tektit ali Libijsko puščavsko steklo je Kamen prelepih belkastih, občasno zelenih ali različnih odtenkov Zlato rumenih barv (barva je pogojena z višino njegove čistosti). Pri kakovostnih primerkih (visoko prečiščen Silicij) se SVETLOBA ujame v njegovi notranjosti ter zasveti navzven v zlati ali zlato belkasti barvi. Zunanja površina je naravno polirana od vetra in peska tekom več milionov let, tekstura pa je nežno gladka z občasno manjšimi luknjicami in vdolbinami, kar spominja na lunarno površino. Je zelo čista oblika Tektita z najvišjo vsebnostjo Silicija od vseh Zvezdnih Kamnov (98%). V znanstvenih krogih velja njegov nastanek za največjo uganko in se nobena teorija ne obdrži zaradi njegove skoraj popolne Silicijeve čistosti ter 120 km dolgega in 20 km širokega najdišča v Egiptu.

​Ta Kamen je ob padcu Asteroida nastal v Najvišji SVETLOBI, katera močno vpliva na tretji in četrti Energetski Center Zavesti. Egipčanski faraoni in njihovi svečeniki so jih nosili v območju SRCA zaradi močne vibracije katera je skladna s tema dvema Centroma. V Tutankamonovi (1332-1323 pr. n. št.) kraljevi ogrlici je Libijski Zlati Tektit kot osrednji Kamen vdelan v skarabej in je najbolj Svetleč z najvišjim leskom od vseh njegovih vdelanih Kamnov (po izkopu iz zemlje začnejo tekom daljših časovnih obdobij zemeljski Kristali in Minerali postopno umirati in izgubljati notranjo Energijo, kar lahko vidimo pri najstarejšem najdenem nakitu; vse to pa ne velja za Kristale, ki so nastali ob padcu Asteroidov). Ne dolgo nazaj je bilo ugotovljeno, da je oko znamenitega kipa kraljice Nefertiti (1370–1330 pr. n. št.) prav tako izdelano iz Libijskega Zlatega Tektita.

Deluje podobno kot Tektit vendar močneje na tretji Energetski Center Zavesti - pleksus solaris. Povečuje voljo do vsega Dobrega, predvsem pa zelo pomirja. Žarki SVETLOBE, ki so nastali ob udaru Asteroida so skoncentrirano ujeti v Kamnu. Kamni nosijo v sebi zapis za odpuščanje dolgov iz prejšnjih življenj. Če jih nosimo daljše obdobje imajo na nas zelo velik vpliv, predvsem lahko pričakujemo ogromen napredek v naši Zavesti. Podobno kot Zvezdni Kamen Tektit deluje zaščitno, ustvarja polje zaščite in s svojo vibracijo preprečuje, da bi vam kdo kradel voljo do pozitivnih dejanj.

Pri Libijskem Zlatem Tektitu je pomembno, da z njim poizkušamo delati Dobro vsem ljudem ter celemu Planetu v enaki meri, sebe ali svojo osebnost pa poizkušamo izničiti. Vedno sebi pripišemo vse slabe lastnosti in dejanja, vse Dobro pa vedno pripišemo le NJEMU oziroma STVARNIKU, ki je IZVIR ŽIVLJENJA in SREDIŠČE VESOLJA. S pomočjo Kamna ti takšna Pot pomaga, da lahko Eterična Energija oziroma DUH LJUBEZNI deluje skozi tvoje SRCE v najvišji meri ter te tako postopoma osvobaja teže življenja.