Shine On You Crazy Diamond - Pink Floyd
00:0000:00

Pred cca. 15 milijoni let je iz Vesolja na naš planet na območju Nemčije in Češke, pripotoval Asteroid prelepe zelene barve, z zelo visoko vsebnostjo Silicijevega dioksida. Imenujemo ga Moldavit ali tudi Vltavin (po reki Vltavi). Moldavit je v večini najden in izkopan na južnih predelih Češke. Najdemo jih v vseh odtenkih zelene barve. Njegova trdnost je od 6,5 do 7,5 po Mohs. Prišel je s plemenitim namenom in vsakomur, ki ga sprejme posreduje pomembno sporočilo in še veliko več.

 

Moldavit je zgoščena ČISTA LJUBEZEN in s svojo zeleno auro zelo močno deluje na SRČNO čakro (Jedro sedmih človeških Energetskih Centrov Zavesti), ter tako Dušo osvobaja in prinaša v življenje Mir in Duševno kakor tudi telesno zdravje. Je eden od najmočnejših naravnih pripomočkov za zdravljenje in odpravo bolečin (notranji organi, zobobol, glavobol, itd.). Večji oziroma težji Moldaviti delujejo močneje. Nekdo ga najbolj začuti v dlani, dolgotrajnejši učinek in najbolj uspešno pa deluje obešen na vrvici v območju SRCA. Najmočneje ga lahko začutiš tudi na čelu, kjer ti, če se očistiš vseh negativnih misli, skrbi in problemov, odpre pogled v nevidno oziroma JASNOVIDNOST. Okoli tebe postavljeni v krogu 6 ali 12 krake Mandale delujejo najmočneje pri zdravljenju, sprostitvi, meditaciji, zaščiti pred sevanjem, sanje pa se okrepijo in postanejo Resnične oziroma Jasnovidne, lahko tudi Preroške.

 

Moldavit deluje z zelo močno prefinjeno vibracijo visokih tonov, tako ti lahko pomaga, da se preko SRCA dvigneš do najvišjih Duhovnih Območij, do samega CENTRA VEČNE SVETLOBE, ki prežema vse kar obstaja v vsej NESKONČNOSTI. Povezuje te s tebi zelo podobnimi od znotraj, najvišjimi Angelskimi Duhovi, z JEDROM vsega Stvarstva, s samim STVARNIKOM, ter te tako naredi zelo Srečnega. Pravičnega in strogega Boga ti naredi v DOBREGA, USMILJENEGA in Najbolj LJUBEČEGA OČETA. Počasi postajaš LJUBEZEN in MODROST se v tebi krepi. SOČUTJE in LJUBEZEN se ti lahko razvije do najvišje mere, tako, da zmoreš najtežja dejanja, kot na primer Odpuščati, vračati Dobro za zlo, ipd.

 

Moldavit te postavi na pot, ki te vodi do Cilja, do JEDRA vsega kar obstaja, do drugega rojstva (Duhovno Prerojenje), do POPOLNOSTI.